13.3.07

En Tankevekker

En vattnisse er ikke spesielt intelligent. Ei heller dorullfigurer av ymse slag. La oss en gang for alle fastslå at dette er pynt av verste sort. De er dumme, stygge og fullstendig ubrukelige. Ingen vil ha dem, men alle får dem. Ja, som influensa egentlig.

”Men en vattnisse er da helt uskyldig,” vil du kanskje si. Noen vil strekke det så langt som å si at de er morsomme eller pene. Men de lyver.

Dette er nemlig en av universets veldig få absolutter.

Ja til og med mer absolutt enn jordas gravitasjon, som varierer med avstanden man befinner seg fra jordas sentrum. Til og med månens avstand og posisjon i forhold til jorda spiller inn. Sikkert andre ting også, som jeg ikke har peiling på.

På sett og vis har kanskje en vattnisse eller en dorullfigur aldri skadet noen. Isolert sett vel og merke.

Ser man derimot på hele systemet rundt disse morbide produktene, ser man klare paralleller til utspekulert mafiavirksomhet. Det er mer enn èn mesterhjerne som står bak for å si det slik.

Fremgangsmåten til dette menneskerettighetskrenkende regimet er som følger:

- Enorme mengder vatt og doruller må til for å terrorisere en hel nasjon. Kubikkvis med glitter og bomull, samt flere hundre dekar med rød filt(anslagsvis). Det sier seg selv at det kreves kapital for å få dette til å gå rundt. Dette skaffes til veie ved å stjele bittelitt fra hver eneste innbygger. Så lite at ingen egentlig merker det. Det er ikke tilfeldig at matmomsen måtte justeres opp igjen akkurat da glitter og vatt-mangelen herjet som verst i Europa. Prisene skjøt i været, og måtte dekkes inn fort. Hadde det vært meningen at allmennheten skulle få tilgang til disse opplysningene, ville nok denne utgiftsposten blitt bedre spesifisert som en egen ”vattskatt” i ligningen.

- Enorme mengder råvarer distribueres deretter ut til arbeidsleirene(populært kalt barnehager og barneskoler). ”Vattskatten” dekker altså inn råvarekostnadene.


- Med lokalene og råvarene på plass, står tusenvis av flittige barnehender klare for produsere. Time etter time står de der og limer doruller og vattkuler uten betaling. Dette takket være skoleplikt og høy barnehagedekning.

- Da var det bare siste ledd i ondskapen som gjenstod. Distribusjonen tilbake til ofrene gjennomføres på samme snedige vis, ved at arbeiderne selv smugler produktene ut til sine familier godt kamuflert av julepapir og skolesekker. Til syvende og sist er det ofrene som må betale for terroren de blir utsatt for.

Slik har det vært i hundrevis av år. Jeg aner ikke hvem som står bak, men antar at en eller annen hemmelig organisasjon står og trekker i trådene.

Vil du ha det slik i fremtiden også?

Er interessen stor nok for å få bukt med dette, lover jeg å gå videre med saken. Dette er en sak politikerne må sette på dagsorden. Men jeg trenger DIN støtte.

La oss rett og slett starte en folkefront mot glitter og filt på generell basis!



8 comments:

Anonymous said...

Men hva med oss som liker slike ting, da? Skal det være meningsterror, eller? :-)

Rambukk said...

Britene har allerede i mange år hatt sin VAT, kamuflert som "Value added tax". Vi vet alle hva det egentlig er... Den er på hele 17,5 %, og det bare for vatten! Face it, kampen er tapt for lengst, vattnissene overtar!

Svevestøv said...

Genese: Jeg vil på ingen måte fremstå som en meningsterrorist. Likevel tvinger det seg frem et vesentlig spørsmål. Er du innblandet eller?

Svevestøv said...

Rambukk: Argh! Selvsagt. At jeg ikke tenkte på det. Ser ut til at jeg har tatt meg vatten over ørene...

Anonymous said...

Jeg er en av dorullenes forsvarere. Hehe.

Selv om jeg ser større nytteverdi i selve papiret enn i selve rullen. Må jeg innrømme.

Anonymous said...

Dette med vattnissene ble tatt for seg i Vattnisse-mysteriet, en oppfølger til Da Vinci-koden og Madonna-gåten. Forfatteren, som har valgt å være anonym, sannsynligvis for å få mysterie-boken til å bli enda mer mystisk, har fått kraftig kritikk, både fordi han har valgt å være anonym, fordi han drister seg til å ta opp et såpass ømfintlig tema og spesielt fordi han i boken spekulerer i at det er Tøydokke-Anna og Petra Prøvedokke som står bak vattnisse-mafiaen. Kritikerne står på sitt; det har aldri blitt bevist hvem som står bak vattnisse-mafiaen.

Svevestøv said...

Grusvei: Da Tøydokke-Anna så dagens lys først sent på 70-tallet, er jeg redd teorien din ender opp i et blindspor.

At vattnissemysteriet ble skrevet nettopp for å avlede oppmerksomheten fra vattnissemafiaen, ser jeg derimot ikke bort fra.

At forfatteren av er anonym kan tyde nettopp på det. Tøydokke-Anna er i så fall utsatt for bakvaskelse av verste sort.

Anonymous said...

Vattnissene er overalt og dukker opp i alle former og farger og nå senest i den amerikanske valgkampen forkledd som The Donald !